Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Earth Day celebration & Ceremonial concert 

April 22, 2023 @ 5:30 pm 10:00 pm

Earth Day celebration & ceremonial concert with Jennifer Ann

Op Earth Day komen we samen, vieren het leven en eren onze moeder aarde. We zijn ontzettend blij onze volgende cirkel aan te mogen kondigen met niemand minder dan Jennifer Ann.

Jennifer neemt ons in haar liedjes mee naar een wereld waar magie en realiteit elkaar ontmoeten. Dankbaarheid voor de elementen, het leven en de processen waar we allemaal onherroepelijk doorheen gaan zijn leidend in haar werk. De manier waarop Jennifer ons mee voert tijdens een concert is uniek, een prachtige mix van ritueel, muziek en spiritualiteit zorgt ervoor dat je naar binnen gaat, dicht bij je gevoel komt en uiteindelijk meezingt en danst met een traan en een lach.

Jennifer zingt in ‘Sing to me’ een ode aan Moeder Aarde ‘Pacha Mama’, zij kan ons als geen ander meenemen in een gebed voor een betere wereld voor al het leven op aarde. Toen wij Circle of Life startten stond Jennifer Ann bovenaan onze lijst en wij zijn dankbaar dat we samen met haar en iedereen in de cirkel deze Earth Day mogen vieren. Vier je met ons mee?

Wat kan je verwachten van de cirkel
We verwelkomen je zoals altijd met open armen in de Salon in Ruigoord. Er is heerlijk vegtarisch eten en er is yummie cacao van Jennifer te verkrijgen achter de bar. Daarna kun je je kussentje neerleggen in de zaal en start het programma. Er is ritueel, muziek, dankbaarheid en viering. Hierna hebben we tijd om elkaar te spreken en te inspireren. Ook Jennifer is hierbij en kijkt ernaar uit julie te ontmoeten.

Delicious Food by Foodoolounge;
De mannen van Foodoolounge verzorgen voor ons een heerlijke vegetarische maaltijd. Kenmerkend voor hen is hun energieke stijl, hun liefde voor eten en de verrassende en verfijnde smaak combinaties. Als zij het eten komen opscheppen is het altijd een feestje. Misschien ken je ze wel, want ze zijn op menig event van Ruigoord verantwoordelijk voor het heerlijke eten.

Programma
17.30 De Salon gaat open 
18.00 Dinner time
19.00 Start programma 
20.45 Community time 
22.00 Einde

Waar
De Salon, Ruigoord

Tickets
Wij zouden het fijn vinden om met elkaar te eten. Het kaartje voor de avond is exclusief eten. Als je mee wilt eten bestel dan ook een diner kaartje.

Avond kaartje 35 euro 
Diner kaartje 15 euro
Avond kaartje voor de kleine portemonnee: 17,50 euro

Dit event wordt georganiseerd door Circle of Life, wij organiseren cirkels op het gebied van natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een mooi concert, een ademsessie, een verdiepende lezing, een warme Ayurveda avond of een ceremonie.

€35

Ruigoord